{intrebari frecvente}

1. Care este cea mai buna varsta pentru fotografierea nou nascutului?
Cea mai buna perioada pentru fotografierea nou nascutului este cand are 4-8 zile. La aceasta varsta, copilul doarme mult si este usor de pozitionat. Va rog sa ma sunati cand sunteti insarcinata pentru a programa sesiunea foto de nou nascut in jurul datei estimate a nasterii.

2. Poti sa ne recomanzi o locatie pentru sesiunea foto?
Sigur ca da! Am facut o selectie de locuri frumoase despre care as fi bucuroasa sa discut cu dvs.

3. Cu ce ar trebui sa ne imbracam?
Alegerea hainelor poate fi mai usoara decat va imaginati...o data ce aveti cateva sfaturi in acest sens. Purtati haine in care sa va simtiti bine, pe cat posibil fara inscrisuri/embleme. Alegeti haine albe/negre, dar si colorate.
Voi fi mai mult decat bucuroasa sa discut cu dvs. optiunile si sa va ghidez in directia care se potriveste familiei dvs.

4. Oferi fotografii printate sau albume foto-carte ca parte a pretului sedintei foto?
Prefer sa va las pe dvs. sa alegeti ceea ce doriti sa aveti, separat de pretul sesiunii foto, in loc sa includ acestea ca parte a pachetului.

5. Cum voi primi fotografiile?
Pentru a usura procesul de livrare a fotografiilor in format digital, acestea va sunt transmise online, sub forma unei arhive parolate, pentru a va putea alege fotografiile pentru print. In momentul in care va predau fotografiile pe hartie, primiti si un CD/DVD cu toate fotografiile prelucrate.

6. Cand ar trebui sa programez o sesiune foto pentru a avea fotografiile/calendarele inainte de Craciun?
Sesiunea foto - cel tarziu data de 30 Noiembrie
Comanda calendare personalizate - cel tarziu data de 10 Decembrie

7. Ai reduceri pentru clientii fideli?
Da! In functie de cat de des doriti sa realizati sesiuni foto, va ofer un pachet personalizat ce are reduceri substantiale la preturile de baza.
In cazul in care un prieten recomandat de dvs. contracteaza servicii foto de la FotoBebelusi.ro, acesta beneficiaza de 15% reducere la pachetul ales, iar dvs. beneficiati de o reducere de 15% la sedinta foto viitoare.  

8. Ai un studio foto?
Nu, inca nu am un studio foto. Am in schimb un studio foto "mobil" care include suport de fundal, fundaluri si diverse accesorii cu care ma deplasez la dvs. acasa sau in locatia aleasa de dvs.

9. Cand primesc fotografiile?
Va rog sa imi acordati un timp de aproximativ 3 saptamani pentru a prelucra si a va livra fotografiile.