{sesiunea foto}

1. Botez

Imediat ce stabiliti data ceremoniei religioase si a petrecerii, ma puteti contacta pentru a face programarea si a avea discutia preliminara pentru stabilirea detaliilor legate de  acest eveniment, si de ce nu, sa facem un schimb de idei pentru a crea un album deosebit, unic, asa cum este botezul bebelusului dvs.


2. Maternitate

Este preferabil sa stabilim sesiunea foto cand va aflati in luna a 8-a de sarcina pentru a putea surprinde cel mai bine forma de gravida.

Locatie: Sesiunea foto va avea loc intr-o locatie agreata de dumneavoastra. Daca vremea este frumoasa, sesiunea foto poate avea loc in parcul dvs. preferat, iar daca afara este prea cald, sau prea frig putem organiza sesiunea foto la dvs. acasa.

Imbracamintea: Imbracati-va cu haine care sa va puna in valoare forma de gravida. Este de preferat ca hainele sa fie fara inscrisuri/embleme si sa fie asortate cu cele ale sotului dvs.

Sesiunea foto: Dureaza aproximativ 1 ora, 1 ora si jumatate. Este preferabil ca ambii parinti sa fie prezenti in timpul sesiunii foto.


3. Nou nascuti

Aceasta varsta poate fi greu de fotografiat, insa amintirea caracteristicilor lor mici, a parului zburlit si a tot ceea ce este nou la ei va va face sa retraiti sentimentele minunate pe care le-ati avut cand i-ati vazut prima data. Aceste zile trebuie fotografiate si mereu amintite.

Cand sa faceti programarea: Cel mai bine este sa ma contactati inainte de nasterea copilului, pentru a putea programa sesiunea foto in jurul datei estimate a nasterii. O data ce copilul dvs. s-a nascut, primele 2 saptamani de viata sunt cel mai bun moment pentru a-i surprinde somnul linistit si pielea plina de cute. Este important ca sesiunea foto cu noul nascut sa aiba loc in primele doua saptamani de viata, deoarece in acest timp copiii au aspectul de nou nascut care nu va dura prea mult, pot fi pozitionati si repozitionati mai usor in timpul somnului, dorm mult (si noi ne dorim ca ei sa doarma cat mai mult). Dupa doua saptamani de viata, nou nascutii sunt mai usor de deranjat atunci cand dorm si de asemenea pot face colici sau icter.

Locatie: Este de preferat ca sesiunea foto de nou nascut sa aiba loc la dvs. acasa.

Imbracamintea: Imbracati-i cu haine usoare; noilor nascuti li se potriveste cel mai bine costumul in care s-au nascut! Este recomandabil sa dezbracati complet noul nascut cu o ora inainte de sesiunea foto, renuntand chiar si la scutec, pentru a nu avea pe piele urme de la haine.

Sesiunea foto: Dureaza 3-4 ore, avand astfel destul timp pentru schimbat scutece/alaptat sau orice altceva il face pe bebe sa se simta bine. Fotografiile de nou nascut sunt realizate intotdeauna cand acesta doarme. Folosesc o serie de caciulite/paturi/copai/cutii/cantare/etc. pentru a da textura fotografiilor, dar obiectivul meu este de a surprinde unicitatea noului nascut. Mama si tatal sunt bineveniti sa participe la sesiunea foto, de aceea va rog sa aveti pregatite pentru amandoi haine albe/negre cu maneca lunga sau scurta. Este preferabil ca ambii parinti sa fie prezenti in timpul sesiunii foto.


4. Bebelusi, copii si familie

Pregatirea: Asigurati-va ca toti participantii la sesiunea foto sunt bine odihniti si bine hraniti. Relaxati-va si savurati sesiunea foto! Copii pot simti energiile negative si reactiona impotriva acestora. Daca un copil nu se simte bine, cel mai bine este sa reprogramam sesiunea foto.  Daca planul este sa ne intalnim in parc, atunci asigurati-va ca aduceti pentru copii gustari, bauturi, haine de schimb si servetele umede!

 

Locatie: Sesiunea foto va avea loc intr-o locatie agreata de dumneavoastra. Daca vremea este frumoasa, sesiunea foto poate avea loc in parcul dvs. preferat, iar daca afara este prea cald, sau prea frig putem organiza sesiunea foto la dvs. acasa.

Imbracamintea: Purtati haine simple, evitati-le pe cele albe si pe cele care au inscrisuri/embleme. Pentru adulti de preferat sunt tinutele din mai multe piese si picioarele goale. Daca la sesiunea foto participa mai mult de un copil, tinutele pot fi similare, dar nu este neaparat necesar sa se potriveasca.

Sesiunea foto: Dureaza 2 ore, 2 ore si jumatate. In fotografiile mele pun accent pe ochii si pe fetele mici ale copiilor si bebelusilor. Tinand cont de acest lucru, scopul meu este sa surprind expresiile naturale, fie ele serioase, zambitoare sau neobrazate, in timp ce copilul se joaca intr-un mediu cunoscut lui. Cel mai bun mod de a surprinde acest lucru este jucandu-ne, cantand melodia favorita, sau vazandu-i pe Mama si pe Tata purtandu-se un pic nebuneste! Este important ca ambii parinti sa fie prezenti la sesiunea foto.


5. Dupa sesiunea foto

Voi avea nevoie de aproximativ 3 saptamani pentru a va prelucra si livra fotografiile. Toate imaginile vor fi facute color si prezentate dvs. atat color cat si alb-negru.
Va voi trimite apoi cele mai bune imagini pentru ca dvs. sa le puteti impartasi cu familia si prietenii. De asemenea, va voi crea o galerie foto online personala, la care veti avea acces numai dvs., familia si prietenii dvs., prin intermediul unei parole. Galeria online va fi activa timp de 4 saptamani de la publicare.  Dintre aceste imagini dvs. veti alege fotografiile pe care le doriti printate pe hartie si imi veti transmite prin e-mail comanda pentru print. Toate imaginile vor fi pastrate in cazul in care doriti printari aditionale la o data ulterioara.


NOTA: Toate obiectele din fotografii (caciulite, paturici, copaite, cutii, cosuri, cantare etc.) apartin FotoBebelusi.