{preturi}

1. Sesiune foto de familie
Pretul unei sesiuni foto este de 300 lei si include o sesiune foto pentru pana la 5 persoane, pe parcursul unei dimineti/seri, in locatia stabilita de dvs. in Bucuresti. Pentru fiecare persoana in plus se percepe un adaos de 20 lei. Deoarece programam o singura sesiune foto pe zi, nu este nicio graba, sunt acolo pentru a captura amintiri pentru dvs. si prin urmare durata sesiunii foto va fi de cat este nevoie pentru a ajunge la rezultatul dorit de dvs.
Se percepe un avans de 75 lei pentru rezervarea ferma a datei in care doriti sesiunea foto.

2. Aniversare copil
Pretul fotografierii unei petreceri de aniversare copil este de 300 lei. Acest pret include 2 ore de fotografiere, pentru fiecare ora suplimentara adaugandu-se suma de 25 lei.
Se percepe un avans de 75 lei pentru rezervarea ferma a datei in care doriti sesiunea foto.

3. Eveniment corporate
Pretul fotografierii unui eveniment este de 120 lei/ora.
Se percepe un avans de 120 lei pentru rezervarea ferma a datei in care se desfasoara evenimentul.

4. Botez
Pretul fotografierii unui botez incepe de la 300 lei si este negociabil in functie de necesitatile si dorintele dvs. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina "Oferta botez".

5. Invitatii botez
Pretul unei invitatii de botez este de 3 lei. Acest pret include o mini sesiune foto necesara realizarii fotografiilor pentru invitatii, invitatiile printate si plicurile aferente. Comanda minima este de 50 de bucati.
Se percepe un avans minim de 100 lei, avansul maxim depinzand de cantitatea de invitatii comandate.

6. Album foto lux (foto-carte)
Albumele foto lux pot fi realizate si pentru sedintele foto si au preturi incepand cu 150 lei. Un album inchis poate avea  formatul 13x13cm, 15x15cm sau 20x20cm si coperta foto/imitatie de piele/piele in functie de preferintele dvs. Imprimarea se face pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, apoi paginile sunt lipite pe carton, pentru o rezistenta mai buna si un aspect mai placut si elegant. Albumul poate contine si text.
Se percepe un avans minim de 100 lei, avansul maxim depinzand de valoarea finala a albumului comandat.

 

7. Carcasa CD/DVD cu coperta foto/imitatie de piele/piele
Puteti pastra CD/DVD-ul cu fotografiile dvs. de la sedintele foto sau de la botez/eveniment intr-o carcasa eleganta, cu coperta foto/imitatie de piele/piele in functie de preferintele dvs. Carcasele CD/DVD personalizate au preturi incepand de la 45 lei.
Se percepe un avans minim de 20 lei, avansul maxim depinzand de valoarea finala a carcasei/carcaselor comandate.


8. Fotografii
Pretul unei fotografii depinde de format, astfel:
- format 10*15 - 1 leu
- format 13*18 - 1,6 lei
- format 15*21 - 2 lei
- format 20*30 - 4 lei

9. Calendare foto personalizate
Pretul (valabil numai pentru calendarele ce contin fotografii realizate de FotoBebelusi) unui calendar personalizat cu fotografiile copilului/familiei dvs. depinde de format, astfel:
- format A4 cu 1 fila - 12 lei
- format A4 cu 12 file plus coperta - 50 lei
- format de birou cu 12 file plus coperta - 35 lei


IMPORTANT:
1. Data se considera rezervata numai dupa plata avansului.
2. Preturile de mai sus nu includ contravaloarea imaginilor printate pe hartie sau a negativele digitale; acestea trebuie platite separat. Contravaloarea imaginilor pe hartie trebuie achitata inainte de a comanda eu printarea acestora, pe baza comenzii primite de la dvs.
3. Preturile de mai sus includ timpul meu de pregatire, timpul de fotografiere mentionat, precum si timpul necesar editarii fiecarei fotografii.

4. In cazul in care doriti deplasarea in afara Bucurestiului, la preturile de mai sus se adauga pretul necesar deplasarii (pretul carburantului consumat dus-intors).